2 تا 6 هفته
2 تا 3 ساعت
موضعی
1 تا 3 روز
دارد
دفیبریلاتور یا باتری قلب موضوعی است که در این مقاله بررسی شده است. پس با ما همراه باشید تا با محتواهای بیشتری در این باره آشنا شویم. برخی از افراد به علت بیماری های مختلف ضربان قلب مرتب و منظمی ندارند. به عنوان مثال یا شدت ضربان قلب آن ها بسیار زیاد است که ممکن است باعث سکته و ایست قلبی شود. و یا شدت ضربان قلب به قدری کم است که در خونرسانی به بدن اخلال ایجاد می شود. در چنین حالتی فرد با مشکلات زیادی مواجه می شود. به همین دلیل فرد در اینگونه مواقع می بایست از دستگاه ICD یا همان باتری قلب استفاده کند. این دستگاه در واقع نوعی باتری بسیار کوچک می باشد که به واسطه یک جراحی درون قفسه سینه قرار می گیرد. این نوع باتری به سادگی ضربان قلب را کنترل می کند.
در صورتی که ضربان قلب بیش از اندازه بالا یا پایین باشد دفیبریلاتور کاشتنی به قلب شوک وارد می کند، تا ضربان آن به حالت طبیعی و عادی خود بازگردد. جراحی نصب این نوع باتری درون قفسه سینه بسیار ساده تر از مواردی مثل جراحی بای پس قلب، جراحی دریچه آئورت و … می باشد. و بسیار سریع انجام می گیرد. استفاده از این باتری می تواند برای افراد بسیار مفید باشد، و از بروز ایست قلبی به سادگی جلوگیری می کند.
استفاده از دستگاه دفیبریلاتور یا همان باتری کنترل کننده ضربان قلب، بیشتر به افرادی پیشنهاد می شود که قلب ضعیفی دارند. این افراد نیاز بیشتری به این دستگاه خواهند داشت. اما به طور کلی اشخاصی که دارای شرایط زیر هستند، بهترین کاندید ها برای استفاده از دستگاه ICD می باشند:
انتخاب خدمات درمانی
انتخاب هتل
اضافه کردن همراه
گشتوگذار در شهر
خدمات بیشتر