7 روز
1 تا 2 ساعت
موضعی
2 تا 3 روز
دارد
برخی افراد به علت های مختلفی ضربان قلب منظمی ندارند. ضربان قلب اینگونه افراد به گونه ای است که یا بیش از اندازه شدت دارد. و یا شدت آن بسیار پایین است. به همین علت با مشکلاتی مانند نارسایی یا سکته قلبی روبرو می شوند. این افراد امروزه با انجام عمل کاشت دستگاه پیس میکر یا همان ضربان ساز می توانند، ضربان قلب خود را کنترل کنند. دستگاه پیس میکر بسیار کوچک بوده و با وارد کردن شوک الکتریکی به قلب، اقدام به کنترل ضربان آن می نماید. عملکرد ضربان ساز قلب شباهت زیادی به دستگاه ICD دارد. ضربانساز در حالتی که ضربان قلب بیش از اندازه بالا است، آنرا کاهش داده و همچنین بلعکس این موضوع نیز عمل می کند.
برای نصب این نوع دستگاه می بایست بیمار عمل کاشت ضربان ساز را انجام دهد. برای انجام کاشت ضربان ساز قلب با استفاده از بی حسی یا بیهوشی، در قسمت قفسه سینه شکافی ایجاد می شود. سپس دستگاه پیس میکر درون سینه قرار داده می شود. و به قلب نیز متصل می گردد. در مرحله بعد سینه بخیه خورده و فعالیت ضربان ساز از همان لحظه آغاز می گردد. بعد از انجام عمل کاشت نیز بیمار یک روز در بیمارستان بستری می شود. تا کاملا ریکاوری شود. بیماران پس از عمل معمولا تا چندین هفته وجود دستگاه را درون قفسه سینه حس خواهند کرد. اما بعد از گذشت مدتی به آن عادت خواهند کرد.
استفاده از ضربان ساز می تواند برای همه افرادی که قلب های نسبتا ضعیفی دارند مناسب باشد. به طور کلی در درجه اول استفاده از این دستگاه به کسانی پیشنهاد می شود که، ضربان قلب آن ها بیش از اندازه آهسته است. همچنین همه افرادی که ضربان قلب شدیدی دارند نیز باید از ضربان ساز قلب استفاده کنند. تا ضربان قلب نرمالی داشته باشند. همینطور افرادی که می خواهند این عمل را انجام دهند می بایست سلامت فیزیکی و جسمانی نسبتا خوبی داشته باشند.
انتخاب خدمات درمانی
انتخاب هتل
اضافه کردن همراه
گشتوگذار در شهر
خدمات بیشتر