1 تا 3 ساعت
15 تا 40 دقیقه
موضعی
ندارد
ندارد
اکوکاردیوگرافی داپلر نیز مانند آنژیو پلاستی، سی تی آنژیو گرافی و …. یک روش تشخیص وضعیت قلب میباشد. همانطور که میدانید وقتی یک موتور سوار به شما نزدیک میشود، صدای بیشتری را میشنوید. حین دور شدن او صدا بسیار کمتر خواهد بود. حال از این تکنیک صدا در انجام اکوداپلر استفاده میشود.
پزشک با انجام تکنیک اکوداپلر به ارزیابی مقدار خون پمپاژ شده با هر ضربان قلب، وضعیت دهلیزها، بطن چپ و راست، دریچههای قلب، جهت جریان خون در قلب و …. می پردازد. با انجام این تکنیک پزشک مطلع میشود که قلب عملکرد خوبی دارد و یا اینکه مشکلی برای آن به وجود آمده است. برای انجام اکوکاردیوگرافی داپلر قلب با استفاده از صدا و جریان خون، نوعی تصاویر محرک از قلب برای پزشک به نمایش در میآیند.
پزشک با مشاهده این تصاویر مشکلات قلبی را تشخیص خواهد داد. در واقع در مرحله اول بیمار روی تخت دراز کشیده و مقداری ژل بر روی سینه او ریخته میشود. سپس مبدل یا همان وسیلهای که مانند میکروفن میباشد، روی قفسه سینه قرار داده میشود. مبدل امواج را از قلب دریافت کرده و به این ترتیب تصاویر متحرکی از قلب، درون صفحه نمایشگر، به نمایش در میآیند. البته این روش تنها برای تشخیص مشکل و بیماری انجام نمیشود. گاهی فرد دچار یک بیماری قلبی بوده است که حالا در حالت بهبودی به سر میبرد. پزشک در این حالت نیز برای نظارت بر روند بهبودی فرد، از تکنیک اکوداپلر استفاده خواهد نمود.
استفاده از تکنیک اکو داپلر معمولا برای اشخاصی انجام میشود که، احتمال وجود مشکل در بخشهای مختلف قلب آنها وجود داشته باشد. مثلا همه افرادی که علائم وجود مشکلات قلبی را دارا میباشند، میبایست این آزمایش را انجام دهند. به عنوان مثال اشخاصی که دارای علائمی مانند تنگی نفس، تورم پاها و …. هستند، ممکن است دچار نارسایی قلبی شده باشند. در این صورت انجام اکوکاردیوگرافی داپلر قلب به آنها بسیار توصیه میشود. پس به طور کلی افرادی که مشکوک به مبتلا بودن به بیماری قلبی باشند، میبایست روش اکوداپلر را انجام دهند.
انتخاب خدمات درمانی
انتخاب هتل
اضافه کردن همراه
گشتوگذار در شهر
خدمات بیشتر